Svaka žena želi biti uspješna, ali za to su potrebne promjene. Triključne promjene, koje bi svaka žena trebala napraviti ako želi biti uspješna su:

Prestati se izvinjavati
Ako ste pogriješile, izvinite se, ali ako se stalno i bez razloga izvinjavate, gubite svoju moć. Ljudi moraju početi slušati žene na drukčiji način. Ali i žene se ne smiju olako odricati svoje moći.
U komunikaciji je najvažniji balans između topline i direktnosti. Možete se nasmijati, ali ostanite čvrstog stava po pitanju svojih zahtjeva. U komunikaciji uvijek ostanite pristojne, ali i jasno pokažite svoje želje i zahtjeve.

Biti krojač svoje sreće
Postanite žena koja se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme. Svoje prilike morate stvoriti same i izboriti se za mjesto u poslovnom krugu. Edukacija, stjecanje kontakata, odlazak na različite konferencije i slično su veoma bitni za razvoj naše karijere. Tako upoznajemo potencijalne suradnike i dobivamo prostor za plasiranje novih ideja.

Promijeniti svoj stav prema neuspjehu
Žene neuspjeh češće doživljavaju lično. Boje se riskirati i teže ispravnim odlukama. Trebate razviti svijest da se iz neuspjeha i grešaka najbolje uči i da su oni siguran put do uspjeha.
Potreba za savršenstvom samo nas sabotira na putu ka uspjehu, strah nas sprječava da se pokrenemo i čekamo da nam samopouzdanje padne s neba, a ne shvatamo da samopouzdanju zapravo prethodi iskustvo.