Doris Pinčić Rogoznica pokazala kako provodi posljednje trudničke dane

Piše: Redakcija

Televizijska i radijska voditeljica i glumica blaženo stanje očito odlično podnosi. Kako je najavila ranije, radit će dok se bude mogla otkotrljati do radija jer joj je doktor rekao da nema razloga da je u horizontali. Doris Pinčić Rogoznica nikako ne miruje, a simpatičnom video snimkom pokazala je kako krati dane do porođaja svog drugog djeteta, djevojčice koju će nazvati Gita.

– Yep, ovako ‘brzo’ prolaze zadnji dani trudnoće – pokazala je vječno dobro raspoložena Doris Pinčić Rogoznica video snimkom koju je objavila na Instagramu a na kojoj veselo pleše i skače. Radijska i televizijska voditeljica i glumica s nestrpljenjem čeka rođenje drugog djeteta, kćerkice kojoj se posebno veseli njen 4-godišnji sin Donat i suprug Boris Rogoznica.

Nekoliko sedmica prije porođaja ipak se odlučila posvetiti majčinstvu i otišla na porodiljski dopust. U eteru jutarnje emisije Narodnog radija, nedavno se oprostila od slušatelja i kolega na radiju. Porodiljski dopust koristit će idućih pola godine. Veliki tv projekti, kao i radijsko vođenje trenutno su iza nje, no Doris je još itekako aktivna sa svojim videoblogom ‘Kuhinja babe Eve’.

 

 

Pročitajte još