Shakira o zdravstvenim problemima: Desilo se suprotno od onoga što su mi doktori rekli

Piše: Redakcija
Nakon što je prošle godine odgodila turneju zbog problema s glasnicama, poznata pjevačica Shakira se vratila jača nego ikad. Naime, najavljeno je da će u okviru svjetske turneje održati čak 54 koncerta, a pjevačica nije krila koliko joj je prethodna godina bila teška.- Prošla godina bila je jedna od najtežih godina u mom životu. To što sam ponovo na sceni doživljavam vrlo emotivno – rekla je Shakira za BBC iz Amsterdama.Pjevačica je otkrila i s kakvim se zapravo zdravstvenim problemima suočila.

– Zapravo je bilo opasnije od krvarenja glasnica. Bila je to neka vrsta vaskularne lezije. Neko vrijeme sam sumnjala da ću ikada više pred publikom zapjevati. Čudesno je što sam se, suprotno svemu što su doktori predvidjeli,  prirodno oporavila. Svi su me pripremali za operaciju, ali lezija je sama od sebe potpuno nestala iz mojih glasnica – rekla je Shakira u intervjuu.

Podsjećamo, Shakira i fudbaler  Gerard Pique imaju dva sina, Milana i Sashu.

Nov. 28, 2015 - Barcelona, Catalonia, Spain - Colombian singer and songwriter SHAKIRA attends the league match between FC Barcelona and Real Sociedad with her two sons MILAN and SASHA at the Camp Nou stadium in Barcelona, Image: 267806086, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News

Pročitajte još