Fonda: Imam umjetni kuk, koljeno, pola mene je od metala, ali sretna sam

Piše: Redakcija

Život Jane Fonda nije uvijek bio lagan. Slavna glumica često se borila sa zdravstvenim problemima o kojima je nedavno otvoreno progovorila. Osim što se od puberteta do četrdesetih godina života borila s bulimijom, otkrila je kako je uklonila i kancerogenu izraslinu u usni. Kao i mnoge kolegice i ona se podvrgla estetkim zahvatima, ona tvrdi manjim u području oko očiju, ali koje su joj kupile dodatnih deset godina rada i opstanka u holivudskoj industriji. Ali ovih dana, Jane je prilično zadovoljna time što je osamdesetogodišnjakinja i ne dopušta dobi da je spriječi da uživa u najboljem razdoblju života.

Fonda:Ne trudite se biti savršeni, to je izgubljena bitka zbog koje ćete biti nesretni

– Imam umjetni kuk i koljeno, iza mene je niz hirurških zahvata zbog kojih je pola mene sastavljeno od metala. Imam osteoartritis i ulazak i izlazak iz auta mi je izazov. Ali uprkos tome, osjećam se sretnom što sam puno toga radila u životu jer to znači da sam sada jača kao osoba – ispričala je Jane 2016.godine za „Daily Mail“.

Tom prilikom je dala i lekciju kako stariti dostojanstveno.

-Ne trudite se biti savršeni. To je izgubljena bitka zbog koje ćete biti nesretni. Vaša tjeskoba će vas tjerati da radite stvari koje inače ne biste, da previše jedete ili pijete, ili nešto skroz treće. Umjesto toga uložite energiju da izgradite kvalitetnije i smislenije odnose s drugima. Svaki dan meditiram između 45 minuta i sat, i to me drži smirenom i čvrstom na zemlji. Vrlo je važno zadržati mladalački duh, ostati zainteresiran, znatiželjan, obraćati pažnju na mlade ljude…To je jako važno – kazala je Fonda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti