Supruga Hugha Granta izgleda fantastično nakon trećeg porođaja

Piše: Redakcija

19 godina mlađa Anna jedina je žena u Hughovom životu koja ga je uspjela ukrotiti. Rodila mu je troje djece, a prije nekoliko sedmica par je svoju vezu napokon i ozakonio. Ovih dana supružnici uživaju u Francuskoj.

U martu 2018. godine bivša djevojka Hugha Granta, Elizabeth Taylor, otkrila je da je poznati glumac dobio peto dijete.

Britanski zavodnik tek je nakon pedesete počeo raditi na porodici, a do svoje 57. godine postao je otac petero djece, koje je dobio u dvije ljubavne veze.

19 godina mlađa švedska producentica Anna Eberstein, koja mu je rodila troje djece, jedina je žena u njegovom životu koja ga je napokon uspjela ukrotiti i odvesti pred oltar, tačnije u vijećnicu, gdje je par izmijenio zavjete pred najbližom porodicom i prijateljima prije nekoliko sedmica.

Gospodin i gospođa Grant trenutno se nalaze u Francuskoj, gdje su otputovali kako bi uživali u Suncu i tenisu na Roland-Garrosu. Fotografi su ih snimili kako šeću obučeni u sportsko elegantne dnevne kombinacije te izgledaju sretno i opušteno.

Britanski zavodnik na fotografijama izgleda zgodno u tamnoplavim hlačama, bijeloj košulji i bijelom šeširu, dok njegova Anna blista u kratkoj haljini na kopčanje koju je obukla uz bijele platforme.

Teško je ne primijetiti da zgodna gospođa Grant ima odličnu liniju samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, ali i da vragolasti Hugh ni nakon vjenčanja na ruci ne nosi prsten.

Ovaj britanski ‘vuk’ ćud ne mijenja tako lako…

Pročitajte još