Njemački mediji na nogama: Boris Becker u društvu atraktivne TV voditeljice

Piše: Redakcija

Posljednjeg dana maja ove godine Boris Becker posjetio je Pariz, grad koji je vrlo važan za početke karijere jednog od najvećih teniskih asova svih vremena.

Becker iza sebe ima buran period. Proteklih godinu dana njegovi su bankovni računi bili blokirani nakon što je sud u Londonu slavnog sportistu poslao u bankrot zbog  neodgovornog i ekstavagantog načina života i pogrešnih poslovnih poteza. Becker je u karijeri zaradio više od 200 miliona dolara, no uspio je potrošiti i više od toga, prije svega zbog žena kojima nije mogao odoljeti. Njegov drugi brak, onaj sa Lilly Becker nedavno je okončan razvodom, navodno prijateljskim.

Tokom posljednjih mjeseci jedini izvor prihoda za Beckera bilo je komentiranje teniskih mečeva za kanale kao što je Eurosport. Krajem maja i početkom juna ove godine Becker je komentirao Rolland Garros, no slavni ali druželjubivi igrač, ljubitelj provoda, modnih događaja i lijepih žena, za popularni TV kanal vezao se na još jedan način. U pauzama mečeva u Parizu, Becker je snimljen u društvu atraktivne brinete Birgit Nössing, novinarke i voditeljice Eurosporta, inače petnaest godina mlađe od njega. Njemački mediji komentiraju kako Beckeru nije trebalo trebalo mnogo vremena da preboli staru i pronađe novu ljubav.

– Ulovljen u Parizu: Nova sreća…Ko je žena zbog koje je pukao Boris Becker – vrište sa naslovnica njemački tabloidi.

Pored fotografija iz Pariza i kratkog videa na svom Insta –storiju, gdje sa novom ljepoticom raspravlja koliko je star Eifffelov toranj, Becker je objavio još nešto. To je fotografija strijele sa prigodnim tekstom.

View this post on Instagram

@museelouvre @rolandgarros

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial) on

– Strijela se može odapeti samo kada se povuče natrag. Kad te život i njegove teškoće vuku natrag, to je znak da će ti se desiti nešto veliko. Zato se samo fokusiraj i radi po svome – objavio je Becker.

Šta se to veliko sprema u životu slavnog sportiste, znat ćemo uskoro.

Pročitajte još