Svjedoci tvrde: Johnny Depp je danas usamljen, pijan i bez novca

Piše: Redakcija

Ne tako davno, Johnny Depp je bio magičan, cool holivudski antiheroj. Danas, u svojoj 55 godini života, on je pijan, usamljen i bez prebijene pare, piše Daily Mail.

Johnny Depp će sasvim sigurno zažaliti kada je iz čistog narcističkog hira, pozvao novinara magazina Rolling Stone da provede nekoliko dana s njim.

Tokom tih 72 sata, koliko je novinar Stephen Rodrick proveo u kući nekada slavnog, a danas ocvalog glumca, bilo je dovoljno da se javnost uvjeri koliko je Depp izgubio dodir sa stvarnošću ili možda taj dodir nikada nije ni imao. Ono što je najvažnije, jasno je da je Johnny Depp zapravo veliko dijete, neko ko nikada nije u potpunosti odrastao i ko čezne za lijepom riječi i roditeljskom toplinom.

– Moja maćeha je vještica na kvadrat…Ona je najzlobnija osoba koju sam ikada sreo – rekao je on novinaru Rollinstonea, otkrivši da zbog te žene teške droge konzumira od svoje 12 – godine.

Tekst od 10.000 karaktera trebao je biti ispovjest Deppa kao žrtve ljudi koji su vodili njegove finansije. Umjesto toga, to je priča o čovjeku koji koja lagano ubija samog sebe i svoju karijeru – prije svega koristeći alkohol i droge. On pije votku za doručak, puši džoint jedan za drugim, a njegovo raspoloženjae se mijenja u rasponu od čovjeka kojem je sve svejedno do stanja bijesa.

– Jesi li ovdje da čuješ istinu? Moja istina je puna prevara – vikao je Depp na novinara.

Filmovi u kojima je Depp glumio zaradili su skoro šest milijardi dolara, a on sam je zaradio oko 650 miliona dolara. Uspio je sve da potroši i sada druge optužuje za svoje izgubljeno bogatstvo. Trošio je dva miliona dolara mjesečno, a zarađivao “samo” milion”.

– Kažu da sam na vino mjesečno trošio 30.000 dolara. To nije tačno. Trošio sam mnogo više – kaže Depp za Rolling Stone.

Novinar Stephen Rodrick zaključuje da je Depp danas “fotokopija” posljednjih dana Elvisa Presleya, čovjek u slobodnom padu koji ispija sakupa vina dok sjedi na stolu, okružen dimom iz džointa i ljudima koji mu govore ono što on želi da čuje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti