Kada se sretnu kraljica Elizabeth i David Beckham to izgleda ovako

Piše: Redakcija

 

David Beckham se po običaju „skockao“ tako dobro da je impresionirao sve prisutne, a ovoga puta tako je bilo na kraljevskoj ceremoniji koju je obilježio zajednički angažman kraljice Elizabeth i Meghan Markle, a koji je trajao dvije sedmice.

43-godišnji fudbaler u utorak navečer izgledao je oduševljeno pri dolasku u Buckinghamsku palaču, a pojavio se u tamnoplavom odijelu, s dobrim raspoženjem i šarmom kakav rijetko koji muškarac ima.

Iako ovo nije prvi put da je fudbaler sreo kraljicu, i dalje se pokazao preplavljen uzbuđenjem dok je stajao u redu za rukovanje s njom.

Kada je došao na red, David nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo dok se rukovao s kraljicom, koja je također bila odlično raspoložena i pomalo uzbuđena zbog cijele ceremonije.

Kraljica je kao i uvijek pokazala elegantnu figuru u kostimu svijetlo zelene boje u kombinaciji s uzorkom cvijeća u rozim, žutim i narandžastim nijansama, a sve je začinila bijelim satenskim rukavicama i biserima.

Nakon što je pozdravio kraljicu, Davidu se pridružio Nicolu Adamsu i Lennyju Henryju, te su udobno smješteni gledali 36-godišnju vojvotkinju od Sussexa i njenog supruga princa Harryja dok su dodjeljivali nagrade pobjednicima „Queen’s Young Leaders“ za 2018. godine.

David je došao bez supruge Vicotirije, pa su tako nastavljene sumnje o njihovom razvodu koje su počele još na kraljevskom vjenčanju. 

Pročitajte još