Nikolina Ristović o suprugu: On je muška sponzoruša

Piše: Redakcija

Voditeljica Nikolina Ristović Pišek na društvene događaje često dolazi u društvu supruga Vidoja. Zbog svoje pojave  voditeljica uvijek mami uzdahe pa su je srbijanski novinari pitali da li je suprug “pao” na njen dobar izgled. 

– Pao je na bogatstvo, na moje pare. On je muška sponzoruša – prokomentarisala je Nikolina kroz smijeh. 

View this post on Instagram

Just married..! #justmarried

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Na pitanje da li se svađa sa suprugom, voditeljica je iskreno odgovorila. 

– Konstantno se svađamo oko umjetnina. Ja ih sklanjam, a on ih donosi. Vodi se rat za teren – iskreno je rekla Nikolina za Blic. 

Kako je nedavno izjavila, ona i suprug, s kojim je u braku pet godina, ne planiraju proširiti porodicu. 

– Ne želimo više djece. Kad se sjetim perioda s flašicama i dudama, ipak ne bih. Mada, nikad ne znaš šta ti život donosi, ali Vidoje i ja to ne planiramo – kazala je Nikolina koja ima dvije kćerke.

View this post on Instagram

Ovo je moje najveće blago. Dvije princeze. Ok, tu su i psi koje one obožavaju i koje svi smatramo članovima obitelji, ali ovo sada nije priča o Željki Markić. Zapravo, donekle i jest. Kao i o svima koji mojim kćerima, nečijim tudjim kćerima, prijateljicama, sestrama, i na kraju krajeva – svojim vlastitim kćerkama osporavaju pravo na miran i zaštićen život. Koji se boje nepotlačenih žena, žena koje suvereno i ravnopravno gospodare svojim životima. A tko ugrožava moju ili tudju djecu, bio on političar, crkvenjak ili politikant, ili naprosto polupismeni gnom uvjeren da je i dalje srednji vijek i da je jedino ženi prirodom dano stanje da bude vezana za sudoper – od mene stvara demona. Nemojte se kačiti sa razjarenim borcima za pravdu i majkama koje traže bolju budućnost za svoju žensku djecu. Nemojte ignorirati glas razuma (bez obzira na spol glave u kojoj se on nalazio). Ne opstruirajte budućnost. Informirajte se. #zaIstanbulsku

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Pročitajte još