Hugh Grant priznao grešku: Trebao sam se oženiti mnogo prije

Piše: Redakcija

Britanski glumac godinama je s ponosom nosio titulu najpoželjnijeg neženje, a onda je u maju ove godine napokon otišao pred oltar sa svojom djevojkom Annom Eberstein. Svoje negativno mišljenje o bračnoj zajednici brzo je promijenio. Mjesec dana nakon vjenčanja tvrdi kako je to trebao učiniti i mnogo ranije



Popularni britanski glumac Hugh Grant u maju se vjenčao s producenticom Anom Eberstein, te ih od tada sve češće možemo vidjeti zajedno na javnim događanjima.

Grant je prije nekoliko dana gostovao u jednoj televizijskoj emisiji kada je napokon progovorio o svom ljubavnom životu kojeg je dugi niz godina skrivao od medija i javnosti.

57-godišnjak je pritom kazao kako je pravi sretnik što je oženio 39-godišnju švedsku producenticu.

– Neću vam lagati, zaista je lijepo. Trebao sam se oženiti mnogo prije. Imam sjajnu suprugu I jako je volim – govorio je nadalje britanski zavodnik kojeg mnogi pamte po ulozi iz filma „Zapravo ljubav“.

Hugh i Anna prije braka u vezi su bili šest godina, a ona je između ostalog i majka njegovo troje djece. Uz njih Grant ima još dvoje djece iz bivše veze s kineskom ljepoticom Tinglan Hong.

Pročitajte još