Kim Kardashian dirljivom porukom čestitala sestri rođendan: Pokazala si snagu kao niko!

Piše: Redakcija

Povodom 34. rođendana svoje mlađe sestre Khloe, Kim Kardashian je odlučila podijeliti prvu zajedničku fotografiju njihove djece True i Chicaga. Između dvije djevojčice je razlika od samo nekoliko mjeseci, i čini se da su se već navikle na društvene mreže. Kim se ovoga puta javnosti predstavila u prirodnom izdanju bez pretjeranog makeup-a, trudeći se da glavne zvijezde porodičnog portreta ipak budu njihove male nasljednice. Ovo je prvi put da su njihova djeca zajedno uslikana i predstavljena javnosti. A da se na porodičnu fotografiju čekalo, potvrđuje podatak da je prikupila četiri miliona lajkova u samo nekoliko sati.

Uz fotografiju je Kim objavila i vrlo emotivnu rođendansku čestitku.

Kim Kardashian objavila prvu zajedničku fotografiju sa sestrom i njihovim kćerkama /Foto:Instagram/

-Sretan rođendan jednoj od mojih najdražih duša na ovom planetu. Ove godine pokazala si snagu kao niko drugi. Divim te se jer uvijek pratiš svoje srce. Volim te vidjeti kao mamu i ne mogu čekati da vidim sljedećih nekoliko godina – napisala je Kim.  

Podsjećamo, Khloe Kardashian je 12. aprila rodila True, samo nekoliko dana nakon što su mediji objavili snimak na kojem se vidi kako njen partner i otac djevojčice Tristan Thompson uživa u noćnom izlasku i poljupcima s drugom ženom. Bilo je ovo teško otkriće za mladu majku, ali ona je na kraju odlučila oprostiti mu i dati njihovoj ljubavi drugu šansu.

Pročitajte još