Katie Holmes: Glumica prvi put iskreno o prekidu s Jamiem Foxxom

Piše: Redakcija
Iako se nagađa da su zajedno već pet godina, glumica Katie Holmes i njen kolega Jamie Foxx, sve do sada nisu komentirali svoju vezu. No, glasnogovornica američke glumice oglasila se povodom medijskih napisa kako je par prekinuo. Tako je  za magazin “People”, a u ime Katie, izjavila da u tim nagađanjima nema nimalo istine. 

Povod Kateinog oglašavanja je vijest koju je Radar Online objavio u srijedu, a  u kojoj je napisano kako je glumica odlučila prekinuti vezu zbog nevjere svog partnera. 

– Katie je imala problema i ne vjeruje Jamieu. Otkrila je da ju je godinama varao s drugom ženom. Nije bilo svađe i vrištanja, samo tuge. Katie ga je pozvala i rekla mu da ne može više, on se izvinio i to je to – rekao je neimenovani izvor za ovaj medij, a sada je Katie to demantirala.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Jamie Foxx and Katie Holmes make it official on Romantic Beach Stroll! **MUST CALL FOR PRICING** | Author:

Nagađa se da je osnovni razlog zbog kojeg glumica nije prije govorila o vezi s kolegom njen bivši suprug Tom Cruise s kojima ima 12-godišnju kćerku Suri. Naime, glumac ju je,  navodno, u njihovom brzinskom razvodu uslovio  da ne smije imati novog partnera idućih pet godina ili će ostati bez svega. Ipak, i nakon tog perioda Katie i Jamie svoju vezu nisu izlagali javnosti pa je njena  reakcija na medijske napise sve iznenadila, jer je prvi put potvrdila njihovu ljubav. 

Pročitajte još