Nikolina Ristović o svom zanosnom izgledu: To je samo dobro upakovan prosjek

Piše: Redakcija

Poznata voditeljica Nikolina Ristović Pišek važi za jednu od najseksipilnijih žena na regionalnoj javnoj sceni, ali ona to, kao i većina poznatih dama, ne vidi tako. Nikolina je iskreno govorila o tome kako doživljava svoj izgled, kao i o tome koliko joj je on donio povlastica, a koliko otežavajućih situacija. 

– Ne mogu reći da mi je ljepota u karijeri odmogla, o tome bi sad mogli polemisati. To koliko ko dobro izgleda i šta ja mislim o sebi se mijenja iz dana u dan. Ja nekako mislim da sam bolje upakovan prosjek. Ne mogu reći da mi je izgled odmogao, vi sami sebe smjestite u neku nišu, u kojoj koristite adute koje imate. Bilo da je to znanje matematike, fizički izgled ili nešto deseto. Kasnije po potrebi možete da izvučete sve i da se progurate naprijed u smislu napretka. Ne mislim da fizički izgled može biti hendikep. Naravno da se događaju neke neugodnosti, o čemu smo imali priliku čitati po svjetskim medijima – rekla je Nikolina, aludirajući na brojne glumice koje su bile žrtve silovatelja u Hollywoodu.

Zbog svoje pojave  voditeljica uvijek mami uzdahe pa su je srbijanski novinari pitali da li je suprug Vidoje  “pao” na njen dobar izgled. 

– Pao je na bogatstvo, na moje pare. On je muška sponzoruša – prokomentarisala je Nikolina kroz smijeh. 

Podsjećamo, Nikolina s Vidojem ima kćerku Una Sofiju, a majka je i 20-godišnej Hane. 

– Kćerke su super. Ova velika se posvetila nauci i učenju, što me jako raduje. Manja uči, a zanimljiva je i slatka. Jako nas veseli – rekla je voditeljica za Story.rs. 

Pročitajte još