Tamara Ecclestone proslavila rođendan: Dan je obilježilo suprugovo iznenađenje

Piše: Redakcija

Tamara Ecclestone, kćerka bivšeg šefa Formule 1 Bernieja, jučer je proslavila 34. rođendan, a njen se suprug Jay Rutland potrudio da joj to bude dan za pamćenje. Naime, on je povodom velikog dana svoje supruge kuću ispunio balonima i cvijećem, a iznenađenje su upotpunili mariachi čijim prisustvom je posebno bila oduševljenja njihova kćerka Sophia.

Na snimku koji je Jay podijelio na svom Instagram profilu može se vidjeti da je Tamara bila vidno šokirana i iznenađena, te je u pidžami i bez šminke na licu s nevjericom gledala šta se događa, dok je malu Sophiju cijela situacija oduševila. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Jay Rutland 🐿 (@jayrutland) on

Tamara je nakon jutarnjeg iznenađenja, otišla na ručak sa suprugom i sestrom Petrom koja trenutno prolazi kroz jako težak period u svom životu. Naime, ona se razvodi od biznismena Jamesa Stunta, a dobila je puno starateljstvo nad kćerkom Lavinijom, te blizancima Jamesom i Andrewom. Petra  je na sudu tvrdila da se razvodi zbog suprugovog drogiranja, iako je on to negirao. 

No, čini se da su sestre Ecclestone izuzetno bliske, te da su jedna uz drugu kako u onim najsretnijim, tako i u onim manje sretnim periodima.

View this post on Instagram

It’s all Love ❤️

A post shared by Jay Rutland 🐿 (@jayrutland) on

Pročitajte još