Emotivna poruka Slađane Mandić za sinov rođendan

Piše: Redakcija

Poznata bh. pjevačica Slađana Mandić, čija karijera nakon povratka na scenu ide uzlaznom putanjom, ne krije da joj je današnji datum najsretniji u godini. Naime, na današnji dan, prije četiri godine, Slađana je na svijet donijela sina Kana, a na svom Instagram profilu je tim povodom napisala emotivnu poruku. 

– Na današnji dan sam postala najsretnija žena na svijetu, kad sam rodila svog anđela. Sine moj, da si mi živ, zdrav i sretan. Voli te mama najviše na svijetu – napisala je ona. 

View this post on Instagram

🏞🍃💦☘️💐🌸🌺🐞☀️

A post shared by Slađana Mandić (@mrssladjanamandic) on

U nedavnom intervjuu za naš magazin ova popularna pjevačica je govorila o sinu i o tome koliko joj teško pada da zbog nastupa bude razdvojena od njega. 

– Odvojenost od djeteta mi najteže pada, a nastupi, snimanja i sve to što je dio mog posla, odavno je moja svakodnevica, jer sam dugo u svijetu muzike. Pokušavam da se organizujem najbolje što mogu i da iskoristim slobodno vrijeme za svakodnevni život i porodicu. On, uglavnom, reaguje dobro. Već se navikao i zna da mama radi, ali i da će brzo doći. Naravno, s poklonima – rekla je Slađana.

Podsjećamo, Slađana je  nakon četverogodišnje pauze, koju je napravila zbog rođenja sina Kana, izdala tri singla za koje je uradila i spotove. Kako je koja pjesma izlazila, publika ju je s oduševljenjem prihvatala, a posljednjom u nizu, pjesmom „Kap u moru“, popularna pjevačica pokazala je da je spremna i eksperimentirati s pjevačkim stilovima, te na taj način dodatno oduševiti. 

Foto: Mario Klein 

 

Pročitajte još