Monegaška princeza Charlene progovorila o svojim nestašnim blizancima

Piše: Redakcija

Monegaški kneževski par princeza Charlene i princ Albert prije tri godine postali su roditelji blizanaca Jacquesa i Gabrielle. O tome kako je odgajati dvoje male živahne dječice napokon je progovorila lijepa princeza



Monegaški princ Jacques i njegova sestra blizanka, princeza Gabrielle trogodišnji su mališani princa Alberta i njegove lijepe supruge Charlene. Zaigrani blizanci već su u nekoliko javnih angažmana na kojima su se pojavili u društvu svojih roditelja pokazali koliko su živahni i nestašni.

Tokom intervjua za francuski magazine Point de Vue, monegaška princeza je povodom sedme godišnjice braka progovorila i o odgoju svojih živahnih mališana.

– Postoje jutra kada odspavaju malo duže, a opet tu su i ona kada se dignu vrlo, vrlo rano. Tokom prve tri godine djeca su najživahnija, pa mi se nekada iskreno činilo da su moja imaju i previše energije – kazala je 40-godišnja princeza, a onda opisala kakvi su individualno njeni kćerkica i sinčić.

– Jacques je jako rezerviran. Siguran je u sebe, ali voli uzeti vrijeme i posvetiti se nečemu. Zapravo niko mu ne može reći šta da radi i natjerati ga na nešto što ne želi – govorila je nadalje Charlene te dodala: S druge strane Gabrielle je neustrašiva i s njom uvijek treba imati malo više opreza.

Ponosna majka također je naglasila da se njeni blizanci savršeno nadopunjuju i kako je njihova veza neopisivo jaka.

– Njih dvoje se neizmjerno vole. Tu ljubav ne možemo nadmašiti ni suprug ni ja. Njih dvoje uvijek donose zajedničke odluke i neovisni su već sada. Ponekad oni nas uče ponašanju. Najbitnije je da ne radimo razliku između njih već im posvećujemo jednako pažnje – zaključila je monegaška princeza.

Pročitajte još