Trudnice zavolite svoje tijelo

Piše: Redakcija

U trudnoći se figura, na koju je žena navikla, mijenja i treba s pozitivnim stavom prigrliti te promjene. Standardi ženske ljepote svakim danom postaju sve viši. Kako se u te mjere ljepote uklapaju trudnice kojima struk nije uzak već naprotiv samo raste, koje imaju snažan apetit i uživaju u hrani i ukratko, postaju zaobljene kuglice. Sve je to sasvim razumljivo i očekivano za drugo stanje u kojem se trudnica nalazi. Žena, iako bi to željela, ne može izgledati savršeno uvijek, a to joj može posebno biti teško u trudnoći.

U trudnoći je potrebno osluškivati svoje tijelo. Ako ste umorni ili vas bole leđa to je znak da treba pripaziti na držanje i više se kretati. Osim što ćete se ispraviti i hodati ponosno, bićete i ljepši.

Promjene koje donosi trudnoća uglavnom su samo privremene. Uostalom, mijenjamo se stalno i moramo prihvatiti da će se borice pojaviti na mjestu gdje prije nisu bile. Znajte međutim, da sretno majčinstvo uljepšava ženu, a negativan stav je zapravo šteti jer se negativan stav odražava na ponašanju i izgledu. Možda samoj sebi djelujete debelo, no nemojte zaboraviti da je konstitucija ženskog tijela prilagođena brojnim promjenama koje ga očekuju. Trudnoća, porođaj i dojenje donose promjene u izgledu, ali tijelo je sposobno povratiti staru figuru. Pomozite mu svojim pozitivnim stavom.

Pročitajte još