Stala je na ludi kamen: Neobično vjenčanje Suzane Mančić

Piše: Redakcija

Poznata voditeljica Suzana Mančić jučer je izgovorila sudbonosno “da” u Grčkoj, domovini svog dugogodišnjeg izabranika Simeona. Svečanost je priređena  na poluostrvu Pilion za koje ih vežu neki od najljepših i najromantičnijih trenutaka. Mančićeva nije krila dobro raspoloženje, a uz nju su bile kćerke Teodora i Natalija, kao i spisateljica Zorana Šulc. 

– Poseban dan. Predali smo majku – poručile su Suzanine  kćerke u opisu fotografije koju su podijelile na društvenim mrežama. 

Suzana se odlučila za nesvakidašnju vjenčanicu iz dva dijela, dok je na glavi nosila ukrasni šešir. No, fotografija koja je posebno oduševila fanove bila je ona kućnog ljubimca koji je bio “dotjeran” za ovu priliku. 

Podsjetimo, Suzana i Simeon su zajedno već deceniju i po, a poznata voditeljica je u više navrata pričala kako ima dobar odnos  njegovom bivšom suprugom, dok je on izuzetno blizak s njenim kćerkama. 

Prije nego što je sklopila brak Suzana je potpisala predbračni ugovor. 

– Po obrazovanju sam pravnik i porodični život posmatram ne samo kao pitanje ljubavi, već i predviđanja i rješavanja situacija koje budućnost može donijeti. Zato opravdano postoji institucija predbračnog ugovora, da reguliše moguće sporove u komplikovanim situacijama kao što je moja – govorila je Suzana u nedavnom intervjuu za naš magazin. 

https://www.instagram.com/p/BksbIBjgT2P/?taken-by=teodorakunic

 

Pročitajte još