Kraj ljubavi: Liam Payne i Cheryl Tweedy potvrdili da su raskinuli

Piše: Redakcija

Britanska pjevačica Cheryl Tweedy i njen deset godina mlađi izabranik Liam Payne potvrdili su da su, nakon dvije i po godine, okončali svoju vezu. Prve glasine o prekidu pojavile su se prije nekoliko mjeseci, tačnije neposredno nakon rođenja njihovog sina Beara, a tada se šuškalo da je glavni razlog prekida to što Liam nikada nije bio tu, te je pjevačica sina odgajala sama. 

Vijest o prekidu potvrdila je Cheryl kratkom objavom na Twitteru. 

– Tužni smo što s vama moramo podijeliti činjenicu da smo odlučili krenuti odvojenim putevima. Bila je to teška odluka no još uvijek imamo puno ljubavi jedno za drugo. Bear je naš cijeli svijet te vas molimo da poštujete našu privatnost u ovim trenucima – napisala je ona. 

Kako kaže izvor blizak paru, Cheryl i Liam su učinili sve kako bi spasili vezu. Naime, problemi su počeli ranije ove godine te ih nisu uspjeli riješiti, iako su naporno radili na tome.

– Trenutno imaju različite životne interese,  a to im je i presudilo. I dalje se vole no svjesni su da je ovo bila najbolja odluka koju su mogli donijeti u ovom trenutku – otkrio je nepoznati izvor.

https://www.instagram.com/p/BWOG1qMBZaM/?utm_source=ig_embed

 

Pročitajte još