Brigitte Macron: Na Sedmici mode održala lekciju iz pariskog chica

Piše: Redakcija

Uprkos svojoj poziciji, Brigitte Macron nije nimalo konzervativna kada je u pitanju odjeća i često je imamo priliku vidjeti u minicama i kratkim haljinama, a jedan od omiljenih odjevnih komada su joj i obične farmerke.

Kao i sve Francuskinje, njeguje nenametljiv i jednostavan stil koji je definicija pariškog chica, a upravo u jednom takvom izdanju pojavila se jučer na reviji modne kuće Giambattista Valli u sklopu Sedmice visoke mode koji se do petka održava u Parizu.

Za tu priliku Macron je obukla crvenu bluzu s dugmadima na rukavima, laskave tamne skinny farmerke i smeđe kaubojske čizmice te je kombinaciju upotpunila tek crvenim ručnim satom i neizbježnim modnim dodatkom za ovo doba godine – sunčanim naočalama.

Iako u totalno običnom izdanju, Macron je izgledala sjajno te je svima održala lekciju iz pariskog stila koji je poseban upravo po svojoj jednostavnosti.

A osim što je oduševila sve okupljene, Brigitteino pojavljivanje na Sedmici visoke mode bilo je i pravo iznenađenje s obzirom na to da je do sada samo jednom u životu prisustvovala tom događaju i to 2015. godine kada je došla pogledati reviju modne kuće Dior, piše američki Vogue.

Slikovni rezultat za brigitte macron on fashion week in paris

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti