Cesar Millan, poznat kao Šaptač psima: U Ameriku je ušao preko ograde sa 100 dolara u čarapi

Piše: Redakcija
Sa sto dolara u čarapi, Cesar Millan, poznat kao Šaptač psima, krenuo je na putovanje prelaska američko-meksičke granice kako bi ispunio svoj san “postajanja najboljim trenerom pasa u svijetu” kad je imao 21 godinu.

U showu Red Table Talk, Jade Pinkett Smith, Cesar je otkrio kako je 23. decembra otišao kod majke i rekao joj da odlazi. “Gdje ćeš? Sutra je Božić…”. “Idem u Ameriku”, rekao joj je.

Kazao je kako je iskoristio 100 dolara koje mu je dao otac da plati “mršavom prljavom tipu koji puši joint” kako bi mu pomogao u ilegalnom prelasku granice u Kaliforniju.

– Jednom kad dođeš do granice, ono što vidiš su ljudi koji te žele iskoristiti. Tako naučiš o ulici. No ovo je potpuno drugi nivo ulice – rekao je.

– Mogu vas prodati. Mogu vas ubiti za organe. Vjerovatnije je da ćete završiti mrtvi…

Cesar Millan: Illegal Immigrant to American Dream

Jada invites her longtime friend Cesar Millan, the world-renowned "Dog Whisperer," to the Smith home for a conversation about his remarkable journey to America. From his harrowing attempts to cross the border as an illegal immigrant to his international TV stardom, Cesar tells all.

Gepostet von Red Table Talk am Montag, 2. Juli 2018

Jednom kad je uspio ući u SAD, ni od čega izgradio je američki san. Počeo je čišćenjem štenara, prije nego je postao šetaš pasa u Inglewoodu, u Kaliforniji.

The Los Angeles Times s vremenom je čuo za Millana koji je rekao kako želi svoj TV show, i to mu je omogućilo probijanje.

– Novine su izašle u nedjelju – u ponedjeljak sam imao red producenata koji su pokušavali saznati o čemu je show.

Slikovni rezultat za cesar millan

Smith je također imala ključnu ulogu u pomaganju Millanu da ispuni svoje snove, rekavši svom dugogodišnjem prijatelju da mora naučiti engleski prije nego što se pojavi na TV-u. Čak mu je poslala instruktora da mu pomogne s učenjem.

Iako je svjestan da je prelaskom u SAD “prekršio pravilo”, rekao je da je “to bilo zbog snova”.

Građanin SAD-a Millan je postao 2009. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti