Sestre Kardashian: Djeca su nas zbližila

Piše: Redakcija

Zvijezdu društvenih mreža, Kim Kardashian nije sramota pitati mlađu sestru Kylie Jenner za savjet o majčinstvu. Također, Kim rado priznaje da mnogo ovisi o svojoj mlađoj sestri i da od nje mnogo može naučiti i pored činjenice da je i sama na svijet donijela čak troje djece.

Kada je majčinstvo u pitanju, ona često za savjet pita i vođu klana Kardashian – Jenner, “mamagera”, mamu Kris Jenner, ali sestra Kylie je nezaobilazna.

– Sve uvijek nekako počinje od Kylie. Svi ti novi gadgeti i sve te nove stvarčice za bebe, sve se prvo pojavi kod nje. Ipak, kada je odgoj djece u pitanju, Khloe i ja imamo najsličnije razmišljanje o majčinstvu – kaže Kim za portal E! News.

Kim je ustvrdila da su njene sestre Khloe i Kylie postale veoma povezane otkako su majke, te da su ih djeca istinski zbližila.

– Definitivno osjećam da smo mnogo više povezane, posebno sada kada nam se Khloe vratila i bavimo se svim našim bebama. Naša djeca tako vole da se druže međusobno. To je jedno potpuno drugo iskustvo. Sve je veoma zabavno, ali prije svega mi uvijek pomažemo jedna drugoj – kaže Kim.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti