Lara Flynn Boyle: Žena koja ne liči na sebe

Piše: Redakcija

Iako glumica Lara Flynn Boyle (48) nikada nije priznala da je lice ‘sredila’ operacijama, američki mediji i njeni fanovi kažu da je to očito s obzirom kako je nekad izgledala. No, Lara je 2015. u intervjuu u emisiji Conana O’Briena (55) rekla da je razmišljala o povećanju grudi, ali nije to mogla napraviti jer je u prošlosti žestoko bila protiv plastičnih operacija.

Glumici je lice natečenije i veće što je starija te su joj usne ogromne, pa se javnost često izruguje na njezin račun i ističe kako liči na ribu. Plastični hirurg Paul S. Nasif (56), koji se proslavio showom ‘Botched’, svojedobno je rekao kako je Boyle operirala nos, povećala usnice, ubrizgavala botoks, stavila filere u obraza te podizala obrve i napravila facelifting. 

Glumica, koja je poznata po ulozi u kultnoj seriji ‘Twin Peaks’, osim što pretjeruje s operacijama ima problema i s alkoholom. Prije nekoliko mjeseci fotografi su jeu snimili kako oko podneva ispija viski iz boce dok sjedi u autu. Događalo se to u Kaliforniji gdje je konzumiranje alkohola u autu zakonom zabranjeno, pa makar to vozač činio ne planirajući voziti. Također, ni suputnici ne smiju piti i to se naziva nezakonitom potrošnjom. 

Prije dvije godine je odbila ulogu u oživljenoj seriji ‘Twin Peaks, a to je objasnila konfliktom u rasporedu. Posljednjih nekoliko godina Lara se rijetko pojavljuje u javnosti i kako je rekla za Deadline, sama je odlučila zanemariti glumačku karijeru. Zadnju ulogu je odigrala 2014. u porodičnoj komediji ‘Lucky Dog’ gdje se tek kratko pojavila. 

Boyle, koja inače rijetko daje intervjue, 2017. je za magazin The Hollywood Reporter progovorila o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu. Istaknula je kako se to stalno događa, a desilo se i njoj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti