Neobični rituali: Irina Shayk otkrila koliko se puta dnevno kupa

Piše: Redakcija

Slavna ruska manekenka Irina Shayk važi za jednu od najljepših žena svijeta, a ona je sada otkrila svoje male beauty tajne. Kazala je tada između ostalog da se kupa čak nekoliko puta u danu i time mnoge iznenadila



Činjenica da se supermodel Irina Shayk tri puta u danu kupa možda će mnoge iznenaditi, ali slavna Ruskinja za to ima svoje opravdanje.

– Jednostavno volim kupke i ja sam osoba koja se tri puta dnevno kupa. Uz to sam Ruskinja, pa onda okolo moraju biti svijeće, televizija na ruskim programima, hrana i obavezno mnogo pjene – otkrila je u novom broju magazina “Hello” Irina te dodala:

– Za mene nema ništa gore nego kada radite i putujete po cijele dane i onda dođete kući i sjednete u skučenu i malu kadu. To jednostavno nije za mene.

No, lijepa manekenka i partnerica holivudskog glumaca Bradleyja Coopera s kojim ima kćerkicu Leu de Seine pritom je otkrila i kako ona uopće ne živi glamuroznim načinom života.

Opisuje sebe kao osobu koja voli biti kući i ne izlaziti mnogo na razna svečana događanja. Preferira porodične večere kod kuće gdje rado poziva i bliske prijatelje.

– Volim u kući gledati filmove, ići u kino, opustiti se s prijateljima i jesti sushi. Isto tako volim jesi iz kreveta dok gledam tv – rekla je 32-godišnja ljepotica.

Između ostalog Irina se osvrnula i na svoju zavidnu liniju i kazala kako nikada u životu nije bila na dijeti.

– Ne volim dijete i izgladnjivanja. Osoba sam koja voli uživati u životu. Tokom svakog putovanja posebno uživam u italijanskoj i španskoj kuhinji. Sve je stvar ravnoteže u prehrani i vježbi. Ni ja nisam savršena. Imam celulit, imam groznih dana kada mi ni lice ni frizura ne izgledaju dobro – zaključila je Shayk.

Pročitajte još