Fanovi ih ponovo žele vidjeti zajedno: Da li se Jennifer Aniston i Brad Pitt tajno mire u Italiji

Piše: Redakcija

Jennifer Aniston trenutno uživa u italijanskom odmaralištu Portofino, dok se odmara od snimanja filma „Misterija ubistva“ gdje joj je partner Adam Sandler. Fotografi su je snimili na ručku s prijateljicom, dok se šuška da se Aniston pomirila s bivšim mužem Bradom Pittom. Iako su i Aniston i Pitt sada „singl“, ne mogu pobjeći od glasina da su se jedno drugom vratili.

Pitt i Aniston rastali su se 2005. nakon pet godina braka, ali danas, nakon što se Jeniffer razvela od Justina Therouxa i nakon što se Brad rastao od Angeline Jolie, fanovi bi rado nekadašnji najljepši par Hollywooda ponovo vidjeli zajedno.

U međuvremenu, oboje su se posvetili karijerama. Pitt trenutno snima „Bilo jednom u Holywoodu“, dok Aniston snima u Kanadi. Tokom snimanja najnovijeg filma Aniston je nosila intrigantan prsten, no najvjerovatnije da se radilo o komadu kostimografije.

Nakon što je u februaru prekinula s Therouxom, glumica se trudila biti neopažena i van interesa medija. Ipak, u posljednje vrijeme često je viđaju kako izlazi s prijateljima, posebno u društvu Courteney Cox i Ellen DeGeneres.

Oni koji je poznaju kažu da je Aniston vrlo sretna jer je „single“ i da joj je jedini životni cilj da bude sretna. Da je tako, pokazuju njene fotografije sa odmora u Italiji, gdje je doputovala bez tjelohranitelja i gdje se tokom ručka prijateljski družila s fanovima.

Ipak, ni Jennifer ni Brad nisu komentarisali glasine o njihovom pomirenju.

Pročitajte još