Ovo može i smije samo ona: Jennifer Lopez ulicama New Yorka šetala bez hlača

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nikada se nije bojala smjelih stajlinga i odvažnih komada odjeće, što je pokazala davne 2000. godine kada je na ceremoniji za dodjelu Grammyja nosila Versaceovu zelenu haljinu, izrezanu do pupka.

Taj outfit svi su htjeli vidjeti, što je na koncu inspiriralo tvorce Googlea da stvore poseban dio tražilice za pretraživanje fotografija.

Prevrtimo li 18 godina u budućnost, vidjet ćemo kako Jennifer i dalje izgleda odlično te kako i dalje fura stylinge koji su veoma smjeli.

Bez hlača prošetala New Yorkom

Jennifer je tako snimljena u New Yorku, u zanimljivom outfitu koji nije uključivao hlače. Naime, Jennifer se odlučila za oversized bijelu košulju te vrtoglavo visoke čizme koje također potpisuje brend Versace. Iako nije nosila hlače, ove čizme jako podsjećaju na jeans, toliko da čak imaju i male remene na vrhu.

Na ovaj look Jennifer je dodala pregršt zlatnog nakita u vidu prstenja, narukvica, naušnica ali i lančića s privjeskom na kojemu je ispisano njezino ime. Cijeli “diva” look upotpunila je oversized sjajnim naočalama te malom crnom Birkinicom.

Pročitajte još