Imaju i objašnjenje: Zašto današnji muškarci vole starije žene

Piše: Redakcija

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova 24 godine starija supruga jedan su od najpoznatijih parova s velikom dobnom razlikom, i to sa ženine strane, a zašto brojnim muškarcima odgovaraju žene starije od njih, reklo je 200 muškaraca za knjigu ”Starije žene, mlađi muškarci” autorice Felicije Brings.

Evo kakvi su bili komentari nekih od njih.

-Kad sam upoznao Karolinu, bili smo na zabavi kod prijatelja. Nisam tražio stariju ženu niti ona mlađeg muškarca, ali jednostavno se dogodilo. Meni je bilo 39, a njoj 55 godina. Naša je veza jedinstvena jer se ne zasniva na seksu, već na povjerenju, poštovanju i ljubavi. U naših 25 zajedničkih godina, mi nismo imali nijedan ozbiljan problem i još uvijek smo jako sretni- kaže 64-godišnji Paulo.

-Starije žene jednostavno imaju taj oštriji intelekt i to me privlači. Uživam u razgovoru s nekim ko je na takvom nivou komunikacije kakvu cijenim i kakvoj se divim. Starije žene dobro poznaju same sebe. Imaju toliko toga za ponuditi i ne traže samo nekoga ko će biti dobar otac i izvor novca – smatra 37-godišnji Nigel.

-Imam 24 godine i kad upoznam žene koje imaju više od 30, one su već sređene u životu i fokusirane. Znaju što žele i to je privlačnije od bilo kakvog izgleda- kaže Dan.

Učiti od starijih žena voli i Vincent, koji kaže kako su lekcije koje može primiti od starije partnerice izazov kakvom ne može odoljeti.

-Emocionalna stabilnost je ono što mi treba i što mi može pružiti samo starija žena, bar prema mom iskustvu-kaže 28-godišnji Fred koji svoju stariju partnericu smatra svojom najboljom prijateljicom

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti