Steven Tyler: Odmor s 40 godina mlađom djevojkom

Piše: Redakcija

Steven Tyler, pjevač planetarno popularnog benda Aerosmith trenutno se nalazi na samostalnoj turneji po SAD-u, Kanadi i Europi, a vrijeme između nastupa koristi za uživanje u morskim radostima. Naime, ovog 70-godišnjaka na turneji prati njegova 40 godina mlađa djevojka Aimee Preston s kojom je uživao  u Italiji, a društvo su im pravile i njene prijateljice. 

Podsjećamo, Aimee Preston imala je samo 23 godine kad ju je Tyler 2012. zaposlio kao ličnu asistenticu. O tome kako ih veže nešto više od posla, počelo se pisati dvije godine poslije.

Prošlogodišnja turneja popularnog pjevača neplanirano je prekinuta jer se Steven morao vratiti u SAD zbg zdravstvenih problema. 

U poruci na društvenoj mreži Twitter , Tyler nije precizirao o kojim  zdravstvenim problemima se radi, ali je svojim fanovima poručio da ne brinu i da se ne nalazi u stanju koje je opasno po život.

– Nisam životno ugrožen. Veoma mi je žao i osjećam kao da sam vas iznevjerio. Neću moći da nastavim s posljednja četiri nastupa na ovoj turneji. Vratio sam se u SAD po naređenju ljekara  – napisao je on tada. 

 | Author: Profimedia

Pročitajte još