Njen posljednja volja je nevjerovatna: Kim Kardashian je sastavila najluđu oporuku svih vremena

Piše: Redakcija

Njenu anatomiju znamo do najmanjih pojedinosti. Znamo da je postala poznata nakon filma iz njene spavaće sobe. Znamo i da je velika zvijezda reality televizije i društvenih mreža i da se udala za Kanye Westa.

Ali jeste li znali da je Kim Kardashian bila udata tri puta? Kim uvijek ima tajne i ovo su neke od njih.

1. Plaćaju joj velike pare da pravi selfije

Ako je Kim Kardashian postala poznata zahvaljujući svom”filmiću”, ona je od danas najveća zvijezda reality televizije i društvenih mreža. Do danas je jedna od najuticajnijih ličnosti na Internetu zahvaljujući 113 miliiona pretplatnika na Instagramu. Njen uticaj joj se itekako finansijski isplati: Kim Kardashian postala je prava selfie – poslovna žena. Na primjer, platili su joj je 700.000 dolara kako bi potrošila sat vremena na zabavi koju je organizirala tvrtka kompanije u Hamptonsu i uzela selfie sa gostima. Svaki od njegovih brand partnerstva donosi joj hiljade dolara. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na 45,5 miliona dolara, tvrdi časopis “Forbes”.

2. Udavala se tri puta

Prije nego što je postala supruga Kanye Westa, Kim Kardashian je bila dva puta u braku. U dobi od 19 godina udala se za muzičkog producenta Damona Thomasa, od kojeg se 2003. rastala. Zatim je 2011. godine rekla “da” košarkašu Krisu Humphriesu. Brak je trajao cijela 72 dana.

3. Ona nema implantate u stražnjici

Stražnjica je njena zaštitni znak, no mnogi sumnjaju da je su njena obline ispunjene implantatima. Ona to opovrgava i tvrdi da je u pitanju nešto drugo. Kao tinejdžerka je dobila psorijazu koji je liječila injekcijama kortizona. Kožna bolest naročito je pogodila njenu stražnjicu,  a kao nus – produkt liječenja i inekcija, Kim je dobila veliku pozadinu po kojoj je postala poznata.

4. Ona jako pazi na svoj imidž u javnosti

Njen imidž stvorio joj je karijeru. Na početku njene “karijere”, u tablodima su izlazile slike njenih ludovanja i neprimjerenih ponašanja, no to više nije slučaj. Ona i paparazzi imaju dobre odnose I paparazzi ne paze šta snimaju i objavljuju. Danas je neprekidno na društvenim mrežama gdje pažljivo njeguje svoj sexi imidž, no i tu pazi šta radi. Kada je rodila kćerkicu North, poslala je lažne slike prijateljima, tek da vidi hoće li ih neki pokušati prodati tabloidioma. Neki su to zaista i pokušali i tako stavili tačku na prijateljstvo s Kim.

5. Kim Kardashian je sastavila oporuku

U interevjuu za magazin Elle, Kim Kardashian je potvrdila da je sastavila oporuku i to sa neobičnom klauzulom. Ako ikada bude bolovala od bolesti zbog koje izgubi razum i pamet, Kim želi da i u takvom stanju bude lijepa i njegovana.

– Ako budem tako loša da ne mogu komunicirati ili samo ići u kupatilo, moram imati sređenu kosu, manikirane nokte i savršenu šminku – stoji u njenoj oporuci.

Pročitajte još