Šef Tesle prolazi kroz teška vremena: Elon Musk ne može spavati, uzima tablete za smirenje i nije bio na odmoru već 20 godina

Piše: Redakcija

Izvršni direktor Tesle, Elon Musk, priznao je da uzima lijekove za smirenje koji mu pomažu da zaspi. Posljednja godina bila je jedna od najstresnijih u njegovoj karijeri i kolege smatraju da je to ostavilo dubok trag na njemu.

Čak i bogati i uspješni imaju problema sa snom. Elon Musk, izvršni direktor Tesle, priznao je da je prethodne godine bio toliko pod stresom i da je to utjecalo na njegov san. Sada uzima lijekove koji mu pomažu da zaspe.

-Često biram između manjka san i Ambiena- rekao je Musk za New York Times.

Opisao je kako izgleda njegov radna  sedmica u kojem odradi oko 120 intenzivnih sati u dvije uloge – kao član uprave i izvršni direktor svoje firme. Nije ostao ravnodušan ni pričajući o protekloj godini, piše Business Insider.

– Ova protekla godina je bila najteža i najbolnija godina u mojoj karijeri. Bilo je bolno. Bilo je trenutaka kada nisam odlazio iz tvornice tri ili četiri dana – dana kada uopće nisam išao vani. Zbog toga nisam mogao vidjeti svoju djecu. I družiti se sa prijateljima -dodao je Musk. 

U junu je rekao da je cijeli 47. rođendan proveo na poslu. Dva dana kasnije letio je u Kataloniju zbog bratovog vjenčanja ravno iz tvornice i došao samo dva sata prije svečanosti. Osim toga, Musk kaže kako nije izbivao sa posla više od sedam dana otkad se 2001. godine zarazio malarijom.

Musk je često kritiziran u javnosti zbog povremenih istupa na društvenim mrežama – među kojima je i onaj kad je usporedio britanskog speleologa koji je sudjelovao u naporima spašavanja tajlandskih dječaka zarobljenih u špilji sa pedofilom. Musk je zbog svega toga uputio izvinjenje. 

– Mislio sam da je najgore prošlo – mislio sam da jest. Najgore je prošlo za Teslu … Ali za mene još je loše – požalio se Musk. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti