Bivša supruga Anthonyja Bourdaina: Prodaje stan tri mjeseca nakon njegove smrti

Piše: Redakcija

 
Luksuzan stan koji je pripadao kuharu i novinaru Anthonyju Bourdainu, prodaje se za 3,7 miliona dolara. Tri mjeseca nakon njegovog samoubistva na tržište ga je stavila njegova bivša supruga Ottavia Busia, koja ga je s njim kupila 2014. godine. Nakon što su se rastali, Ottavia je nastavila živjeti tamo s njihovom kćeri Ariane (11).
Luksuzno uređen stan ima više od 200 kvadratnih metara i nalazi se blizu Central Parka, u elitnom Upper East Sideu u New Yorku, prenosi 100posto.hr.

Profimedia

Stan ima pet spavaćih soba, prostranu, otvorenu kuhinju, drvene podove od bambusa te se nalazi u zgradi Carnegie Hill Tower.

Profimedia

Bourdain je svu svoju imovinu, vrijednu 1,2 miliona dolara, ostavio 11-godišnjoj kćeri, a za nju je osnovao i fond iz kojeg će postupno dobivati novac sve do svoje 35. godine, kad će dobiti ostatak iznosa koji ostane. Do njene 25. godine tim će novcem upravljati njena majka.

Profimedia

Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti