Kendall Jenner i Ben Simmons: Dom od 25 hiljada dolara mjesečno

Piše: Redakcija
 

Članica najpopularnijeg klana na svijetu Kardashian-Jenner,  Kendall i NBA zvijezda Ben Simmons svoju romantičnu vezu pomjerili su korak naprijed i odlučili su se za zajednički život.  Kuću u kojoj žive nisu kupili, ali za nju nesebično izdvajaju mjesečno 25 hiljada dolara. Moderna vila se nalazi u Zapadnom Holivudu i zaista, bar prema slikama, vrijedi tih para.

Dvospratna kuća koja zauzima nešto više od 375 kvadratnih metara je izgrađena 2013. godine i uređena je u modernom stilu s pretežno staklenim detaljima i velikim brojem prozora koji pružaju dosta prirodne svijetlosti . Kuća ima otvoreni koncept dnevne sobe i trpezarije, veliko dvorište sa mini-kaminom i dovoljno prostora za odmaranje, bazen, dvije velike terase, kupatilo koje je poput mini spa-centra, veliku opremljenu kuhinju, gostinjsku i veliku glavnu spavaću sobu koja ima izlaz na privatnu terasu. Prostor je generalno prostran i idealan za velika okupljanja koje će mladi par sigurno organizovati.

Pogledajte fotografije kuće: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti