Interijer

Kako izgleda dom Jelene i Novaka Đokovića

Jelena i Novak Đoković su jedan od najskladnijih parova, kako u regiji tako i u svijetu. Uprkos svjetskoj slavi Novaka, njih dvoje su uspjeli u tome da svoju privatnost sačuvaju od budnog oka javnosti i znatiželjnih fanova. Iako svoju intimu ne dijele često, po objavama koje Jelena dijeli na društvenim mrežama možemo ponekad vidjeti unutrašnjost njihovog doma. Često se tu nađu i fotografije na kojima se vide njihovi nasljednici, sin Stefan i kćerka Tara. Poznato je da ovaj par ima nekretnina u više zemalja svijeta, a u svakom domu preovladava minimalistički i jednostavni stil uređenja. 

U nastavku pogledajte fotografije: 

Novak s djecom u stanu u New Yorku:

View this post on Instagram

Kids’ Day Part 2 with my biggest fans ???

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Na fotografiji ispod možemo vidjeti kako izgleda unutrašnjost dnevne sobe u Monacu:

Jelenin radni prostor:

View this post on Instagram

This is a typical mistake I make while working ? (I'm not talking about a very messy work desk ?) To make my working hrs more productive and efficient I think of everything that I might need and put it close by so I don't have to interrupt my workflow by going away from the desk. Usually, all I need is food as you can see ? ???? Anyway, that's not the point. The point is, this is a really really really bad habit! Thank God my food choices are healthy (imagine If i had chips and chocolates on the table! ?), but my movement choices are very poor ?. The best would be to get up every 1h30min to stretch legs, make a break… And come back to work again. I do workout regularly in the mornings, but that's still not a valid excuse not to get up. Luckily, I made this photo to remind me of what I tend to do – so I can break the habit ???? #goals

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Na jednoj od objava mogli smo vidjeti da Jelena skuplja knjige, ali i da voli orhideje.

View this post on Instagram

My little corner…. #books ?? #homesweethome #mommyisback

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

I kutak za igru malog Stefana.

U jednoj od nekretnina, Novak ima i tenisko igralište:

U jednoj kući nalazi se i teretana: 

View this post on Instagram

When I have days go by without a workout, I start feeling very grumpy… If I skip too many workouts I need such a strong will power to move again. I become lazy.. Believe me, next to a professional athlete, you become very conscious of how often you train. So grateful to be in the right environment to nurture myself. Thank you, amore! @djokernole What about you guys, what’s your favourite workout routine? ??️‍♀️? . Ne znam kako je vama, ali ja kad sastavim nekoliko dana bez fizičkih aktivnosti se baš unervozim. A i ulenjim. Onda mi baš treba jaka volja i podsećanje koliko je bitan trening da bih se pokrenula… A činjenica da živim sa profesionalnim sportistom nekako baš čini da budem itekako svesna kad počnem da zabušavam ? Ne kažu mudri ljudi bezveze da treba da se okružimo dobrim ljudima da bi odoleli nekim iskušenjima koja nas unazadjuju. Ja prezahvalna na mom mikro-svetu ? Šta vi volite da trenirate? Koje su vaše rutine?

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Pratite nas na društvenim mrežama