Radni kutak u malom stanu

Piše: Redakcija

Sto, stolica, računar, telefon, police i knjige samo su neke od stvari koje trebamo smjestiti u svoj radni kutak. Ponekad nam nedostatak kvadrata predstavlja problem, ali ipak postoje mnogi način na koji ćete urediti svoj radni prostor u domu. Potrebno je da taj dio vašeg stana bude dobro organiziran, kreativan, ali i usklađen s ostatkom prostorije. Također, morate da odlučite šta vam se najviše sviđa, šta ćete koristiti i da li vam uopće trebaju sve stvari koje planirate smjestiti u radni kutak.  

Za minimalistički i moderan izgled razmislite o ravnim površinama, staklenim ili akrilnim stolovima. Ako imate prostora za proširenje u visinu više nego u širinu možete razmisliti o policama na zidu. Ukoliko vam treba maksimalan prostor uzmite u obzir mogućnost multifunkcionalnog namještaja koji može poslužiti za nekoliko svrha. Radni prostor neka uvijek bude uredan te pazite da ga ne zatrpate nepotrebnim sitnicama i papirima koji mogu lako narušiti vizualni dojam cijelog prostora.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti