Video: Kim prvi put pokazala unutrašnjost svog doma u kojem živi sa suprugom i djecom

Piše: Redakcija

Foto: Printscreen

Kim Kardashian je za kamere Voguea otvorila vrata svoje ogromne vile u Hidden Hillsu, u kojoj živi sa suprugom i djecom. Vilu vrijednu 43 miliona dolara dizajnirao je Axel Vervoordt, a da se dovrši njeno uređenje bile su potrebne godine. Ovo je prvi put da je Kim pokazala kako izgleda unutrašnjost njenog doma, a mnogi su ostali iznenađeni viđenim. 

Naime, sve je bijelo, minimalistično i dosta ‘sterilno’, a ona sama ga je opisala kao ‘minimalistički samostan’. U intervjuu je otkrila da je u uređenju interijera svoje prste imao i Kanye West. 

https://www.instagram.com/p/BwIzrvkhPfL/?utm_source=ig_embed

Ekipa Voguea snimila je Kim u intimnoj atmosferi s djecom i Kanyeom, koji je u ovom slučaju bio u ulozi babysittera dok je Kim davala intervju. Otkrila je da se budi u 5:45 sati, a da njen dan počinje pranjem zuba, spremanjem i odlaskom u teretanu. 

– Nemam dana odmora – kaže Kim. 

Ispričala je kako savjete uvijek traži od mame Kris i svojih sestara, a da su je njena djeca naučila kako biti strpljiva. 

– Najbolji dio kad si mama je kad ti djeca kažu ‘volim te’ – dodala je Kim. 

Otkrila je i da samo 30 minuta dnevno provodi na Instagramu i da ne razmišlja puno o tome šta će objaviti. Kaže i da želi da ljudi prestanu stalno pričati o njenoj stražnjici. 

Kod Kanyea najviše voli to što je ‘uvijek svoj’, a da je on onaj pravi, shvatila je kad je otišla na njegovu modnu reviju u Parizu. Kanye se ubacio da se on zaljubio u Kim kad je vidio paparazzi fotku na kojoj je bila s Paris Hilton. 

Kim je otkrila da drugog sina, kojeg će uskoro roditi surogat majka, sigurno neće nazvati po strani svijeta jer je to ‘rezervirano samo za kćerku North’. 

Idol joj je njena majka jer ‘s 50 godina nije znala kako da zaradi, a onda je pronašla način i napravila poslovno carstvo’. 

S kim bi voljela otići na večeru, gdje bi živjela da ne živi u Calabasasu, koji joj je skriveni talent i još mnoge druge pikanterije koje je ispričala – pogledajte u videu. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti