Zavirite u Game of Thrones apartman u New Yorku

Piše: Redakcija

“Igru Prijestola” možete gledati iz bilo kojeg dijela svijeta, ali legendarni završetak priče poput ove, definitivno zaslužuje impresivni ambijent, zar ne?

Ovim se vodi “The Refinery” hotel smješten u New Yorku, koji poziva fanove da posjete njihov Lannister Lair apartman, specijalno dizajniran za najveće ljubitelje ove serije. Cijena noćenja je 596 dolara, a soba sadrži brojne pogodnosti koje će se poklopiti sa vašom ljubavlju prema ovoj seriji.

NEW YORK - GAME OF THRONES APARTMAN

Foto: Lux magazine

Ovdje ćete naći luksuzni krzneni pokrivači, Dragon Egg svijeće i tematski rum servis meni u kojem možete uživati. Dekadentna gozba između ostalog uključuje Braavos Branzino – grilani morski brancin sa bademima i maslinama, Feast of Winterfell – svinjsko meso sa keljom i narom, i Dragon Snack – rebarca bez kostiju. Gosti također mogu uživati u vinu koje prati svaki obrok, iz odgovarajućih pehara naravno.

– Oni koji ga bukiraju, garantirano će organizirati najbolju zabavu za gledanje epizode, a dan će provesti u uživanju u hrani i piću poput kraljeva i kraljica –  stoji na službenoj stranici hotela. 

 

 

NEW YORK - GAME OF THRONES APARTMAN

Foto: Lux magazine

NEW YORK - GAME OF THRONES APARTMAN

Foto: Lux magazine

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti