Kad glumice dizajniraju

Piše: Redakcija

Da poznate osobe dizajniraju te imaju svoje linije odjeće, obuće, kozmetike te namještaja i stvari za kućanstvo nikoga više ne iznenađuje. No, ipak uvijek postoje one kolekcije koje su drugačije i koje zaslužuju više pažnje. Izdvojili smo najzanimljivije za uređenje interijera.

Ljubav prema porodičnom životu, tradiciji, jednostavnosti i iskrenosti ogleda se u kolekciji potrepština za dom glumice Reese Witherspoon.

Tanjiri, šoljice, ubrusi, pribor za jelo te posteljine iz „Indigo Vine“ kolekcije inspirirani su rodnim jugom SAD-a, gdje je provela najljepše godine djetinjstva. Naravno, da Reesse ne kreira sama, jer je mnogo više od ljubavi potrebno za stvaranje ovih unikatnih komada, , ali ipak ona je ta koja nakon saradnje s dizajnerima odlučuje šta će čini kolekciju koja će nositi njen potpis. Njeno posuđe savršeno će se uklopiti na svakom stolu, a što je najvažnije, nije skupo kako bi na prvu pomisli. Cijene se kreću između 15 i 60 dolara.

Drew Barrymore nam je dala još jedan razlog da je volimo više. Nedavno je dizajnirala kolekciju namještaja i dodataka za dom u koje se nemoguće ne zaljubiti

Kolekcija „Flower Home“ inspirirana je njenom ljubavi prema putovanjima, a cijela je razigrana, šarena i zabavna. Od kreveta cvijetnog uzorka i baršunastih naslonjača do pastelnih vaza i stolića za dnevni boravak, apsolutno sve ostavlja bez daha i sigurno bismo sve poželjeli imati u svom domu.

Razigrana i šarena kolekcija koju potpisuje Drew oda je boho stilu

Kako stvari mogu dobro izgledati kada se glumice prihvate dizajniranja pokazale su i Eva Longoria te Catherine Zeta Jones

Pod imenom „Eva Longoria Home Collection“ kriju se četiri ekskluzivna seta posteljina s odgovarajućim zavjesama inspiriranih egzotikom Maroka, Turske i Španije koji će se svideti svim ljubiteljima chic detalja. Neutralne nijanse sive i plave boje koje prevladavaju u kolekciji pomiješane su sa lavandom, stvarajući relaksirajući efekat koji će sigurno naći mjesto u svakom domu.

Catherine zaista ima talenta za uređenje interijera, pa nije ni čudo da njena linija  za uređenje doma “Casa Zeta-Jones” izgleda tako dobro. Njena kolekcija se prodaje prodaje putem kataloga i televizije.

 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti