Uživaju u luksuzu: Svjetske zvijezde žive u najskupljim kućama na svijetu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jennifer Lopez je vilu u Bel Airu kupila 2016. godine za 28 milionadolara. Vila ima sedam spavaćih soba i čak 13 kupatila. J.Lo ovdje ima deset kamina. U podrumu se nalazi pub i kino sa 30 mjesta. U bašti se nalaze dvije gostinjske kuće, terasa s infinity bazenom, amfiteatar sa 100 mjesta, vinograd i organski vrt, umjetni ribnjak za kupanje s plažom i teren za mini golf.

Gwen Stefani je ogromnu vilu u Hollywood Hillsu kupila za 35 miliona dolara. Karakterizira je dramatična arhitektura i crno-bijeli dizajn. U glavnoj kući nalazi se šest spavaćih soba, uključujući i master suite s dva odvojena kupatila i garderobe, pet kamina izrađenih od mramora i granita i sav mogući luksuz kakav možete zamisliti. Vani se nalazi jedna gostinjska kuća, veliki infinity bazen, vanjska kuhinja, igralište, osvijetljeni teniski teren…

Ellen DeGeneres je imanje u Santa Barbari kupila za 26.5 miliona dolara, a prošle godine ga je prodavala za 45 miliona. Imanje ima pogled na planine i Pacifik. Ima šest spavaćih soba i šest kupatila. Vani se nalazi bazen, vanjska kuhinja s krušnom peći teniski teren i vrt s fontanama.

Beyonce i njen suprug Jay Z do nedavno su živjeli u ogromnoj vili u Bel Airu, ali su predali ponudu za prodaju od 120 milionadolara. Ogromna vila ima cijeli jedan blok za poslugu, garažu za čak 15 automobila te četiri bazena, saune, te jacuzzije. U njoj se nalazi osam spavaćih soba i jedanaest kupatila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti