Modu s piste unesite u dom

Piše: Redakcija

Foto: AFP

New York Fashion Week koji je završen prošle sedmice donio nam je nove trendove i kolekcije modnih brendova za proljeće 2020. godine koje su nas odmah oduševile. Već sada znamo šta ćemo nositi naredne godine, ali jeste li znali da modne trendove vrlo lako možemo iskombinirati i u interijerima. Upravo ovogodišnja njujorška sedmica mode može biti odlična inspiracija za uređenje doma. Kolekcija Ralpha Laurena posvećena čaroliji starog Hollywooda veoma lako se da unijeti i u prostor u kojem živimo, posebno zbog klasike i baršuna koji su zaista primjetni na njegovim novim komadima. Svakako, klasika nije izostala ni u kreacijama Tommy Hilfingera.

ZGUŽVANA TEKSTURA

Sažeta zbirka večernjih izgleda kombinovana s privlačnom i zgužvanom, ali nježnom teksturom s potpisom Jasonon Wua unosi potpunu svježinu u svijet mode. Zato svoj ormar otvorite za ovakve nijasne. Isto takvo osvježenje u vaš dom će donijeti raskošna home kolekcija iz italijanske modne kuće „Etro“ koja prati indijanske kolonijalne motive, perzijske minijature, portugalski Azulejos, kao i londonske parkove i francuske vrtove.

Foto: AFP

ŽIVAHNE NIJANSE

Fotelja jarkih boja

Njujorški Fashion Week obilježile su i jarke boje, ali nisu izostale ni klasična crna, bijela i siva. No, živahne boje su u interijerima prisutne već od početka godine. One daju energiju čitavom prostoru, ali samo ako ih znamo kombinirati. Baš kao i kad je moda u pitanju. Zato, budite slobodni da u dnevni boravak unesete boju limuna ili možda u nju obojite čitav zid. Takav namještaj obavezno spojite sa crnim ili bijelim komadima. Naša preporuka je sto sa mermernom pločom koje su ove godine veliki hit.

Foto: AFP

Pročitajte još