Pokazala da ima ukusa: Melania Trump preuredila Bijelu kuću

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prva dama Amerike Melania Trump pokazala je da ima ukusa, ali i oko za detalje. Naime, supruga Donalda Trumpa, u Bijelu kuću je unijela osvježenje.  Crvena, Zelena i Plava soba doživjele su najviše promjena – u Crvenoj su promijenjene tapete, u Zelenoj zastori, dok je Plava soba restaurirana.

– Tapete u Crvenoj sobi izblijedile su od sunčeve svjetlosti toliko da su gotovo postale ružičaste. Te bi sobe uvijek trebale izgledati savršeno, do preuređenja je moralo doći – rekao je  Stewart McLaurin, predsjednik Historijskog udruženja Bijele kuće.

No, Melania nije prva dama koja je preuredila Bijelu kuću. Prije nje, Michelle Obama je napravila neke promjene – zamijenila je crveni tepih u Cross Hallu i uredila državnu blagavaonicu, a kao i njena nasljednica, i Michelle je nadgledala sve radove u kući. Kako bi nadgledala obnovu, Melania se zainteresirala i informirala o historiji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti