Interijer: Okrenite se za novitetima

Piše: Redakcija

Odvažnost, vrhunski kvalitet te svevremenski stil tri su ključne odrednice najpoznatijih svjetskih proizvođača specijaliziranih za opremanje interijera.

Savršen balans

Danas je tržište preplavljeno ponudama namještaja i sitnica za uređenje doma, zbog čega je vrlo važno znati prepoznati pravi kvalitet. Kada je o namještaju riječ, ali i rasvjetnim tijelima kao i dekorativnim dodacima, mnogi dizajneri nastoje slijediti imperativ stvaranja savršenog balansa između modernog i tradicionalnog, luksuza, elegancije, mode i udobnosti. No, jedno je sigurno. Ukoliko se odlučite pratiti trendove, u opremanju ne možete pogriješiti. Na taj način pokazujete svoju osobnost i ukus, što je u interijeru itekako potrebno.

Kupujte s ukusom   

Praćenje trendova i unošenje noviteta u dom, ne podrazumijeva nužno izdvajanje mnogo novca. Važno je da stvari kupujete s ukusom, a ne samo zato što su u trendu. Dom možete osvježiti i ako unesete tek jedan detalj koji je popularan.

SPAVANJE NA OBLACIMA

Air bed jedno je od najpopularnijih djela Daniela Lagoa. Oslonjen na nevidljive nogare od ojačanog stakla sa okvirom od HPL-a djeluje kao da ne dodiruje tlo.

ZIDNA UMJETNOST       

Kinetični svjetlosni elementi koji se otvaraju i emitiraju vibratnu svjetlost, vašem interijeru dat će potpuno drugačiji izgled. Kada nisu u upotrebi asociraju na zidnu umjetnost, ali nakon što se uključe, transformiraju oblik i emitiraju svjetlost.

UGODNO S KORISNIM

Iz radionice dizajnera Raza Omera izašla je sofa koja spaja baš sve u jednom – kvalitetna je, lijepa, funkcionalna i praktična.

DAŠAK LUKSUZA

Brend Kate Spade New York obiluje fantastičnom kolekcijom dekora, što daje priliku svima da na ovaj način unesu djelić luksuza u svoj dom.

KREATIVNA SLOBODA

Glass Design novom Slide kolekcijom ponovo je potvrdio svoj kreativni i eklektični identitet – savršeni oblici i geometrija, najtanji obruč i završni detalji rezultiraju elegancijom, luksuzom i modernim stilom. Slide umivaonik dostupan je u pet različitih varijanti.

 

Pročitajte još