Šta volimo ove sezone

Piše: Redakcija

Svaka sezona donosi nešto novo, pa u tome nije isključen ni interijer. Mnogo je stvari za dom koje osvajaju već na prvu, ali smo za vas pažljivo odabrali novitete koji će u vaš životni prostor unijeti pravo osvježenje

BORNN kompanija predstavila je svoju novu kolekciju „Island Breeze“ luksuznog escajga i pribora za jelo. Uz pomoć ove kolekcije možete stvoriti pravo raspoloženje za sjajan obrok na veoma intrigantan i savremen način.

Iz NICHETTO studija dolazi sistem modularnog namještaja, koju je dizajer Luka Nišeto učinio funkcionalnom i kreativnom. „Luca Collection“ linija sastoji se od različitih komponenti, koji su dizajnirane sa idejom povezivanja komunikacijom, što je kao reuzultat dalo uglađeni i moderni sistem za sjedenje, koji se može uklopiti sa bilo kojim okruženjem.

GIUSEPPE BAVUSO dizajnirao je savršen „Giano“ aksesoar za spavaće sobe koji je inspiriran prošlošću, sa posebnim neo-vintage šarmom, koji je definiran savremenim stilom. S ovim komadom lakše ćete organizirati svoje stvari jer ima ladice s dvije različite dimenzije, dizajnirane za odlaganje odjeće, ali i pregrade sa policama za manje sitnice.

Iako smo navikli da je rasvjeta u većini domova prilično obična, CUPIDO kolekcija je nešto potpuno drugačija. Predstavlja kombinaciju tehničkog i dekorativnog stila, a dostupne su u podnim, stonim i visećim verzijama.

Iz danskog dizajnerskog studija FRITZ HANSEN stižu stolice u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Moderni i elegentni dizajn podsjeća na fotelje i odaju potpuno novi nivo s kojim dobijate dozu neobičnog prostor. Model nosi ime „Fred“ što na danskom znači miroljubiv, i upravo taj epitet ide uz ove stolice.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti