Interijer: Zavirite u dom najbogatije blogerice na svijetu

Piše: Redakcija

Chiara Ferragni, najbogatija modna blogerica na svijetu, osim u svom poslu uživa i u skladnom porodičnom životu sa svojim suprugom, reperom Fedezom i sinom Leoncinom. 

– Ovo su najemotivnije suze koje sam ikad isplakala. To je momenat kada se Leoncino rodio, momenat kada se u meni javilo osjećanje koje nikada prije nisam imala. Porođaj je bio dug i naporan, ali mi je podršku dao moj vjerenik, koji je bio uz mene. Počnem plakati svaki put kada pogledam ovu fotografiju. Volimo te najviše, Leoncino – napisala je Chiara na Instagramu nakon rođenja sina. 

S obzirom na to da je Chiara cijelu svoju trudnoću, kao i druge bitne momente u životu, dijelila s onima koji je prate na ovoj društvenoj mreži, bilo je i očekivano da će ljude skoro svakodnevno upoznavati sa svojim majčinskim iskustvima. Tako su Leoncinove prve fotografije, samo nekoliko dana nakon rođenja, došle do više od 12 miliona ljudi koji prate njegovu poznatu mamu, a svaka od njih ima više od dva miliona sviđanja. Neki će možda reći da su ove brojke nebitne jer je riječ o lajkovima, ali to su brojevi koji Chiaru čine najbogatijom blogericom na svijetu. Njena godišnja zarada procjenjuje se na osam miliona dolara, a sve to joj je omogućilo da živi prilično raskošnim životom. Pitate se kako izgleda dom u kojem Chiara živi? Donosimo vam neke od objava s Instagrama, na kojima možete vidjeti pojedine kutke njenog doma. 

View this post on Instagram

Padre dell’anno 🥇

A post shared by FEDEZ (@fedez) on

View this post on Instagram

Non so cosa dire

A post shared by FEDEZ (@fedez) on

View this post on Instagram

Team Ferragni ❤️ @chiaraferragnicollection

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

View this post on Instagram

#TheFerragnez 💞

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti