Interijer: Neka vaš dom bude u trendu

Piše: Redakcija

 

Teško da postoji dizajner koji može parirati italijanskom umijeću izrade cipela. No, Itlijani osim u modnom, savim dobro plivaju i u dizajniranju namještaja. Kad je o novitetima riječ, „Bartoli Design“ je udružio snagu s kompanijom „Laga“, te su proizveli „Janeiro“ sto. Na njegovom dizajnu su radili godinama, razvijajući funkcionalna, dugotrajna, kvalitetna rješenja. „Janeiro“ oslikava i kombinira duh „Laga“ i „Bartoli Designa“: a to su nekonvencionalni, čvrsti i dugotrajni materijali koji oblikuju stroge geometrijske oblike. Sto čine dvije osovine u obliku kupole postavljene jedna iznad druge u savršenoj ravnoteži, podupirući vrh, izrađen od prozirnog ili dimljenog stakla, što omogućava vidljivost osebujne baze. Bazu i vrh povezuje okvir  izrađen od čelika. Dolazi u tri oblika: krug, ovalan ili kao pravougaonik.

Crne stolice i sofe, bijeli jastuci, crni i bijeli mramor – toliko je tekstila i uzoraka koji se uklapaju u ove dvije dominantne boje za narednu godinu. No, u 2020. godini doći će i do oživljavanja trendova 80-ih, poput zakrivljenih sofa i ostalog tapeciranog namještaja, kao i predimenzioniranih svjetiljki. Antikni namještaj i tradicionalni detalji, također su dobitna kombinacija. U upotrebu se u 2020., vraćaju i slobodnostojeće kade. Imaju svoje nožice i otvorene strane, najčešće se postavljaju na gotov pod i to uglavnom u većim i luksuznijim prostorima koji prevazilaze okvir obične kupaonice i prerastaju u prostor za uživanje. Većih su dimenzija, od 175 x 75 do 200 x 90 cm pa sve do kružnih prečnika 200 cm. Osim funkcije koju imaju, svojim izgledom predstavljaju i ukras u kupaonici.

  • Janeiro sto s italijanskim pečatom
  • Metal kao ukrašavajući materijal 
  • Slobodnostojeće kade
  • Pri kupovini posuđa poštujte minimalizam
  • Zakrivljene sofe ponovo in

Povezana slika

Slikovni rezultat za samostojeca kada

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti