Interijer: Kutak za uživanje u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić su se, kako je ona nedavno otrkila za srbijanske medije, preselili u novi dom. 

– Mnogo mi je drago što smo centar grada zamijenili kućom u mirnijem dijelu grada, a naročito mi prija to što je šuma pored naše kuće. Svježiji je vazduh, imamo dvorište, a za dijete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije. Odrasla sam u kući i s novom kućom sam se apsolutno saživjela. Nisam morala da se privikavam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve novo. Nina je isto živnula – rekla je ona tom prilikom. 

Ako je suditi po fotografijama koje su objavili na svojim Instagram profilima, svoj novi dom su uredili tako da uživaju u svakom njegovom kutku. Pogledajte neke od fotografija iz njihovog doma. 

View this post on Instagram

Nina u svom svetu 😍❤️🍀

A post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

View this post on Instagram

#morning #paparazzi 👀😝

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti