Radni kutak u malom stanu

Piše: Redakcija

Nemate mjesta u drugim prostorijama u domu, ili jednostavno želite da vaš kućni ured bude smješten u najvećoj sobi u stanu? Nudimo vam nekoliko prijedloga i savjeta koji će vam realizaciju učiniti jednostavnijom

Pandemija Corona virusa uveliko je promijenila naše živote, ali i radne obaveze. Sve više je onih koji svoj posao rade od kuće ili jednom do dva puta sedmično odluče ostati kući i obaviti sve što je potrebno za taj radni dan. Naravno, to najčešće ovisi o poslodavcu, ali i vrsti posla. No, ako ne spadate u tu kategoriju, ili pak nemate školaraca u kući, svejedno je dobro imati mjesto na kojem ćete imati računar i s kojeg ćete plaćati račune, biti na društvenim mrežama, informirati se, zapisivati bilješke, proučavati stručnu literaturu, pripremati se za posao, imati sve papire i dokumente na jednom mjestu.


Sto, stolica, računar, telefon, police i knjige samo su neke od stvari koje trebamo smjestiti u svoj radni kutak. Ponekad nam nedostatak kvadrata predstavlja problem, ali ipak postoje mnogi načini kako da uredite svoj radni prostor u domu. Potrebno je da taj dio vašeg stana bude dobro organiziran, kreativan, ali i usklađen s ostatkom prostorije. Također, morate da odlučite šta vam se najviše sviđa, šta ćete koristiti i da li vam uopće trebaju sve stvari koje planirate smjestiti u radni kutak.


Za minimalistički i moderan izgled razmislite o ravnim površinama, staklenim ili akrilnim stolovima. Ako imate prostora za proširenje u visinu više nego u širinu, možete razmisliti o policama na zidu. Ukoliko vam treba maksimalan prostor, uzmite u obzir mogućnost multifunkcionalnog namještaja koji može poslužiti za nekoliko svrha. Radni prostor neka uvijek bude uredan te pazite da ga ne zatrpate nepotrebnim sitnicama i papirima koji mogu lako narušiti vizuelni dojam cijelog prostora.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti