Ružičasta i zelena: Naučite kombinirati dvije pastelne boje u interijeru

Piše: Redakcija

Najbolji interijeri uvijek odražavaju osobnost vlasnika i imaju nekolicinu ključnih detalja koji ih čine aktuelnima, a stručnjaci u svijetu dizajna interijera uvjereni su kako će ova neočekivana kombinacija boja postati još veći hit u vremenu ispred nas. Iako će vam možda zvučati nespojivo, ali ružičasta i zelena jako dobro se mogu kombinirati. Odaberite pravu boju zidova, ali i namještaj koji će se uklopiti u vaš životni prostor i uživajte

 

Tražite li inspiraciju za uređenje ili preuređenje doma i želite isprobati nešto drugačije, svježe, moderno i svjetski, predlažemo vam da to bude kombinacija ružičaste i zelene boje. Ovaj ogromni trend u uređenju interijera već je stekao brojne poklonike, što pokazuje i nevjerovatan porast popularnosti na društvenim mrežama. Teško je zamisliti sklad ovih boja u jednom prostoru, ali ako su dobro organizirane, dobija se impresivan i stiliziran interijer. Bilo da je riječ o jačoj ružičastoj ili zelenoj ili suptilnijim nijansama, ružičasta i zelena u paru prostor će učiniti ugodnim, modernim i vrlo poželjnim za boravak.


Stručnjaci za uređenje interijera kažu kako zelene nijanse sa svjetlijim žutim i bež tonovima čine kombinaciju koja je za osobu pod velikim stresom izuzetno smirujuća. No, izuzev ovih boja sa zelenom se veoma dobro kombinira i ružičasta, te se smatraju savršenim duom za životni prostor.


Ove boje vrlo jednostavno možete uklopiti u uređenje doma, a ako je suditi prema prognozama nadolazećih trendova stručnjaka u svijetu dizajna interijera, u periodu koji je pred nama dominirat će iznenađujuća kombinacija boja u znaku zelene s orhidejama inspiriranim tonovima ružičaste i ljubičaste boje. Ova neočekivana i istovremeno zapanjuća kombinacija boja kombinira nijanse koje su već same po sebi vrlo popularne – duboku i zabavnu zelenu boju uz razigranu ružičastu, koja će u jesenskim mjesecima podariti svjež izgled doma.


Istaknuta s detaljima luksuznog izgleda poput mekog baršuna ili ukrasnog posuđa, kombinacija tonova zelene i ružičaste oplemenit će vaš prostor, pretvarajući ga u ugodno jesensko utočište.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti