Zbog dekoracije doma završila u bolnici

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Zgodna Velšanka Catherine Zeta-Jones u posljednjih nekoliko dana odlučila je unijeti praznični duh u svoj luksuzan dom na Beverly Hillsu, u kojem živi sa suprugom Michaelom Douglasom i dvoje djece. Njeno uzbuđenje i sreća prekinuti su kada je doživjela manju nezgodu.

Poznata glumica izvadila je iz podruma sve ukrase, drvce, lampice i šljokice pa prionula na posao. U jednom trenutku zgodna Velšanka doživjela je nezgodu koja ju je na neko vrijeme primirila i prikovala za krevet.

Naime velika praznična instalacija, koju, kako kaže, ni ne voli pala joj je na stopalo. Catherine je potom brzo stavila hladni oblog na natečeno stopalo i smirila se u krevetu. Javila se potom svojim obožavateljima i poručila da ovo za nju nije bilo najspretnije uređenje doma.

Nekoliko dana kasnije Catherine se vratila dekoriranju svoje vile i potom objavila video finalnog rezultata. Njen hodnik izgleda vrlo glamurozno te je cijeli u blještavilu. Ovoga puta Zeta-Jones nije se vodila onom ‘manje je više’, već je dala sebi oduška kako bi u svom domu imala pravi praznični kič.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još