Ljubav u glamuroznom domu Mile Kunis i Ashtona Kutchera: Zadivljujuća farma holivudskog para

Piše: Emina Dzafic

Oni su poznati kao jedan od najstabilnijih slavnih parova, što je prava rijetkost u Hollywoodu. Ljubav glumačkog para Mile Kunis i Ashtona Kutchera jednostavno je bila suđena, jer, prije nego su uplovili u bračne vode bili su zajedno osam godina. Imaju dvoje djece, kćerku Wyatt i sina Dimitrija. Žive na prelijepom velikom imanju u Los Angelesu, a njihova vila „Kuku farma“uređena je do najsitnijih detalja

Moderno kukuruzište

„Kuku farma“, kako joj je slavni par dao nadimak, može se zaista smatrati  farmom. Iako je sve uređeno uz pomoć dizajnera i prema svjetskim modernim standardima, kuća se nalazi na velikom imanju, na kojem oni sade kukuruz! Također, koriste i solarnu energiju, jer žele da to bude potpuno zdravo okruženje za njihove mališane.

Veličanstven pogled

Pogled koji se proteže oko njihovog velikog imanja je veličanstven. Okolo se ne vide druge kuće, a sve je u očaravajućem zelenilu prirode. Također, u dvorištu je i veliki bazen u kojem često provode vrijeme zajedno.

Vintage i retro

Unutrašnjost njihovog doma zaista može poslužiti kao prava inspiracija. Sve je uređeno u vintage i retro stilu, gdje prevladavaju drvo i prirodni materijali.

Kristalni luster

Elegantni prostor upotpunjavaju ogomni kristalni luster i sofa po mjeri, a otvorena kuhinja je pun pogodak. Starinska lampa u uglu sobe, a pored kamina naslagana drva gotovo do stropa odaju domaćinski ambijent.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti