Jedan od najvećih domova u St. Bartsu mogao bi biti vaš za 80 miliona dolara

Piše: Redakcija
S obzirom da je rad na daljinu sve uobičajniji, ljudi mogu raditi sa bilo kog mjesta. Jedna od prednosti rada na daljinu je i šansa da se preselimo na slikovitija mjesta jer se poslovi sve manje vezuju za samo jedan grad. Oni koji žele da se sklone na novo, rajsko mjesto, imaju sreće, jer se jedan od najupečatljivijih domova na ostrvu St. Barts sada može kupiti za samo 80 miliona dolara.
Nazvana Vila Neo, kuća se prostire na 1700 kvadratnih metara, što je čini jednom od najvećih rezidencija na čitavom ostrvu. Prodaje je Doug Barrowman , škotski biznismen koji je osnovao Knox Group of Companies.
Arhitekta Patrick Rafanu, poznati dizajner na St. Bartsu, izgradio je vilu 2018. godine. Jedan od najvažnijih aspekata imovine je njen veličanstven pogled. Nalazi se na brdu, tako da možete uživati u prostranom pogledu na kristalno čistu  vodu ostrva. 
Pošto je kuća izgrađena u elegantnom, savremenom stilu, u skoro svakoj prostoriji postoje veliki prozori. Ukupno ima šest spavaćih soba i deset kupatila, tako da ima mesta za prijatelje i porodicu – ili za smještaj male grupe ljudi.
Jedan od istaknutih arhitektonskih momenata su plutajuće staklene stepenice, ali se ističe i dvorište ispunjeno bambusom i palmama. Takođe ima svu potrebnu opremu: kuhinja je opremljena aparatima Gaggenau, a sala za fitnes ima Technogym
sprave.
Naravno, budući da je to dom na ostrvu postoji i prilično impresivan beskonačni bazen, sa prostorom za odmor pored bazena i sunčanje. Još jedan bonus je plaža koja se nalazi u samoj blizini ove impresivne vile.

Izvor:luxlife

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti